Vilka är GMS-modulens fördelar?

Ta emot drift- och säkerhetsvarningar direkt från din Robomow i din mobila enhet, var som helst i världen.

Till exempel: “Din robot har flyttas från det angivna driftområdet”

Dra fördel av en bättre kundservice och snabb reparation tack vare en konstant uppladdning av tekniska data** från din Robomow.

(*) Varningar skickas som pushmeddelanden. Du måste godkänna push-meddelanden på din mobilenhet för att kunna ta emot varningarna.

(**) Måste godkännas