Hur startar jag om engångsinstalltionen?

RC/MS-modell :

För att starta om engångsinstallationen håller du knapparna STOPP + inställning + vänsterpil intryckta samtidigt i mer än 4 sekunder. På så vis återställs fabriksinställningarna (inställningarna ”direkt ur lådan”).

*Gräsklippar- och gräsmatteinställningar raderas

RS/MS-Modell:
För att starta om engångsinstallationen håller du knapparna STOPP + nedåtpil intryckta samtidigt i mer än 4 sekunder. På så vis återställs fabriksinställningarna (inställningarna ”direkt ur lådan”).

*Gräsklippar- och gräsmatteinställningar raderas