Hur återansluter jag till Robomow när jag kopplats från?

Appen försöker återansluta automatiskt när den förlorar kontakten med en gräsklippare. Ett meddelande om ”försöker återansluta till din Robomow...” visas. Om den automatiska återanslutningen misslyckas, får du ett meddelande om möjlig felorsak, och du blir ombedd att försök ansluta igen.

Om du väljer att försöka återansluta igen initierar appen ytterligare anslutningsförsök ett meddelande om ”försöker ansluta till din Robomow..." visas igen.

Du kan välja att avbryta återanslutningsförsöket (till exempel om du vet att klipparen inte är i närheten). I så fall visas följande skärm och du kan trycka på ”Anslut till min Robomow!” när som helst för att initiera ett nytt anslutningsförsök senare