Robomow hjälpcenter Skriv in din fråga eller välj en kategori för att få den hjälp du behöver

Jag ska skaffa ny mobil enhet. Hur flyttar jag över Robomow-appen och gräsklipparinställningarna till min nya enhet?



Installera Robomow-appen på den nya enheten och registrera med exakt samma e-postadress och lösenord som på den tidigare enheten. Alla inställningar hämtas automatiskt från gräsklipparen när den nya enheten ansluter till den.