Hur ska jag montera kantkabeln nära en plan kant, en blomrabatt, en liten upphöjning (inte mer än 1 cm) eller trappsteg (upp till 5 cm)?

RC/MC-Modell

Om arbetsområdet gränsar mot en plan yta, blomrabatt, en liten upphöjning (inte mer än 1 cm) eller ett litet trappsteg (upp till 5 cm) bör kantkabeln läggas ut 20 cm inom arbetsområdet. Detta förhindrar att hjulen kör i diket. Använd RoboRulers kortare sträcka för att bestämma kabelns avstånd från gräsmattans kant.

RS/MS-Modell

Om arbetsområdet gränsar mot en plan yta, blomrabatt, en liten upphöjning (inte mer än 1 cm) eller ett litet trappsteg (upp till 5 cm) bör kantkabeln läggas ut 32 cm inom arbetsområdet. Detta förhindrar hjulen från att köra ner i ett dike. Använd RoboRulers kortare sträcka för att bestämma kabelns avstånd från gräsmattans kant.