Robomow hjälpcenter Skriv in din fråga eller välj en kategori för att få den hjälp du behöver

Hur fungerar TurboMow?

 

TurboMow-funktionen medger snabbare och kraftigare gräsklippning av högt gräs under säsongens första klippning. I TurboMow-läget minskar Robomow's gräsklippare sin körhastighet, fördubblar antalet klipptimmar och arbetar med högsta varvtal. Detta ger dig bättre klippresultat redan efter den första klippcykeln