Hur kan jag skydda Robomow från att stjälas?

Robomow är utrustad med en stöldskyddsfunktion som larmar omgivningen i händelse av oavsiktlig användning eller avlägsnande av gräsklipparen från dess avsedda område. Stöldskyddsfunktionen förhindrar personer från att använda eller köra Robomow om inte giltig PIN-kod anges.

Denna artikel omfattar följande avsnitt:

För RC/MC-modeller
För RS/MS-modeller

För RC/MC-modeller

1. Avlägsna gräsklipparen från basstationen

2. Håll in knappen INSTÄLLNINGAR i 4 sekunder

3. P001 visas. Tryck på höger/vänsterpilarna för att välja P011 och tryck på OK.

4. Tryck på höger/vänsterpilarna för att välja och tryck på OK.

5. Ange en PIN-kod på 4 siffror. Tryck på OK. Ange PIN-koden igen och tryck på OK igen.

För RS/MS-modeller

1. Avlägsna gräsklipparen från basstationen

2. Följ instruktionerna nedan: