Måste Robomow installeras på något vis?

Ja. För att Robomow ska kunna klippa din gräsmatta måste du först lägga en kantkabel runt hela gräsmattan och runt skyddade områden på gräsmattan. Korrekt installation av kantkabeln är avgörande för kvaliteten och tillförlitligheten hos Robomows drift. Du kan anlita professionell installationstjänst (rekommenderas) eller göra installationen själv. Mer information om vår professionella installationstjänst hittar du på Robomows hemsida: http://robomow.com/sv-SE/ .