Hva er fordelene med GSM-modulen?

Motta drifts- og sikkerhetsmeldinger* direkte fra din Robomow til din mobile enhet, over alt i verden.

For eksempel: "Roboten din har blitt fjernet fra det tildelt funksjonsområdet"

Trekk fordeler fra Superior kundeservice og rask reparasjon takket være en konstant opplading av tekniske data** fra din Robomow.

(*) Varsler vil bli sendt som varsler med pushvarsel. Du vil måtte godta disse forhåndsvarslene på mobilenheten for å kunne motta varslene.

(**) Gjenstand for din godkjenning