Hva betyr det når du trykker på OK-knappen og "AV" eller "PAUSE" vises mens Robomow står på ladestasjonen? (Gjelder RC/MC-modeller)

Dette betyr at strømboksen er angitt til Pause-modus, og Robomow vil forbli på ladestasjonen, og vil ikke starte automatisk fra ladestasjonen.

Dette er ikke et problem. Du trenger bare å trykke på driftsmodusen du ønsker, og Robomow vil starte klippingen.