Hvor er det best å installere ladestasjonen på plenen?

Robomows robotgressklipper ladestasjon må plasseres langs kantledningen, der ledningsløyfen starter og slutter.

Andre ting man må tenke på når man plasserer ladestasjonen inkluderer:

Plasser den på et relativt flatt underlag. Sett ikke ladestasjonen i en skråning

Plasser ikke innen 3 meter etter et hjørne.

Plasser den i kort nok avstand (innen 20 m for S-modeller / innen 15 m for C-modeller) fra en strømuttak i veggen (230/120 V).

Sett ladestasjonen bort fra sprinklere.

• Plasser i skyggen. Dette vil forlenge batteriets levetid.
  • Sørg for at den er usynlig fra gaten.