LCD-skjermen er blank og vil ikke slå seg på, uansett hvilken knapp jeg trykker på. Hva skal jeg gjøre?

Denne artikkelen inneholder følgende avsnitt:

For RC-, TC-, og MC-modeller

Q1 – Bruker du Robomow-appen på din smarttelefon/enhet?

Hvis Ja – Kjør appen og send roboten for å klippe. Hvis roboten begynner å klippe, er det feil med LCD-skjermen og roboten må tas til en autorisert servicestasjon for reparasjon. Hvis roboten ikke begynner å klippe, vil en feilmelding vises på smarttelefonen/enheten, som vil vise til problemets kjerne.

En annen måte å sjekke på er å løfte roboten fra dens forside og høre et par sekunder etter varselpipet. Hvis roboten piper, men LCD-skjermen fortsatt er blank, er det feil med LCD og roboten må tas til en autorisert servicestasjon for reparasjon.

Hvis Nei – Gå til Q2.

Q2 – Sett roboten i ladestasjonen, trykk på «Skann» en gang,og trykk deretter på «OK»-knappen et par ganger og vent et par sekunder.

• (Hvis barnesikring er aktivert, opphev denne, og send deretter roboten for å klippe). Begynner roboten å klippe?

Hvis Ja – Det er sannsynligvis feil med LCD og roboten må tas til en autorisert servicestasjon for reparasjon.

Hvis Nei – Gå til Q3.

Q3 – Plasser roboten ved ladestasjonen, slå systembryteren til Av, og vent til roboten våkner. Slå deretter bryteren tilbake til På.

Våknet roboten opp?

Hvis Ja – La batteriet lades fullt opp (det kan ta opptil 24 timer) og se om dette skjer igjen. Hvis det skjer igjen, kontakt direktelinjen for videre analyse.
Merk: Sørg for at strømboksen er i pausemodus

Hvis Nei – Roboten må tas til en autorisert servicestasjon for reparasjon.

For RS-, TS-, og MS-modeller

Q1 – Bruker du Robomow-appen på din smarttelefon/enhet?

Hvis Ja – Kjør appen og send roboten for å klippe. Hvis roboten begynner å klippe, er det feil med LCD-skjermen og roboten må sendes til en autorisert servicestasjon for reparasjon. Hvis roboten ikke begynner å klippe, vil en feilmelding vises på smarttelefonen/enheten, som vil vise til problemets kjerne.

Hvis Nei – Gå til Q2.

Q2 – Plasser roboten i ladestasjonen. Trykk på «Kjør»-knappen et par ganger og vent et par sekunder.

(Hvis barnesikring er aktivert, opphev denne, og send deretter roboten for å klippe). Begynner roboten å klippe?

Hvis Ja – Det er sannsynligvis feil med LCD og roboten må tas til en autorisert servicestasjon for reparasjon.

Hvis Nei – Gå til Q3.

Q3 – Plasser roboten ved ladestasjonen, slå systembryteren til Av, og vent
til roboten våkner. Slå deretter bryteren tilbake til På.

Våknet roboten opp?

Hvis Ja – La batteriet lades fullt opp (det kan ta opptil 24 timer) og se om dette skjer igjen. Hvis det skjer igjen, kontakt direktelinjen for videre analyse.
Merk: Sørg for at strømboksen er i pausemodus

Hvis Nei – Roboten må tas til en autorisert servicestasjon for reparasjon.