Hvordan fikser jeg har kuttet ledning på plenen?

Klikk her for å se videoen

Hvis kantledningen må skjøtes bruker du hylsterne vedlagt i Robomows boks. De er vanntette og gir en pålitelig elektrisk tilkobling.

VIKTIG ! Før du skjøter kantledningen må du koble strømboksen fra strømuttaket.

• Ta 1 cm av hver ledningsende sammen og vri de avkuttede endene ved å bruke en tang.
  • Sett inn de vridde ledningene i skjøtehylsteret.
  • Skru ledningshylsteret på de vridde ledningene. Forsikre deg om at den er forsvarlig sikret.

VIKTIG ! Hverken vridde kabler eller en skruetermin isolert med isolasjonstape fungerer som god nok skjøte. Fuktighet i jorda vil få lederne til å oksidere, noe som senere vil føre til en ødelagt strømkrets.