Problemer i vinterladingsmodus. Hva kan være grunnen?

For RC-, TC-, og MC-modeller

Q1 – Viser lyspærene (LED-lysene) på strømboksen de forventede fargene?

Indikatorene 1 og 2 skal være tente.

1. Dokkingindikator

2. Automatisk indikator

3. Operasjonsindikator

4. Ledningsindikator

Hvis Ja – Gå til Q2.
Hvis Nei – Gå til artikkelen, Strømboksen er ikke aktiv/ser ut til å være død. Hva skal jeg gjøre?

Q2 – Koble vinterladingen fra robotgressklipperen ladeplugg. Vent et par sekunder og sjekk deretter robotskjermen. Viser skjermen tid og dag?

Hvis Ja – Gå til Q3.
Hvis Nei – Gå til artikkelen, Robomow stanser uten melding/våkner ikke. Hva kan være grunnen?

Q3 – Koble vinterladingen til robotens ladeplugg. Vent ett minutt og sjekk deretter robotskjermen. Sørg for at systembryteren er på. Viser skjermen dagikonet + batteriikonet?

Hvis Ja – Dette er forventet atferd og forventede ikoner som vises. La roboten fortsette å lades og om problemet oppstår på nytt, kontakt direktelinjen.
Hvis Nei – Kontakt Robomows direktelinje for videre analyse.

For RS-, TS-, og MS-modeller

Q1 – Viser lyspærene (LED-lysene) på strømboksen de forventede fargene?

Indikatorene 1 og 2 skal være tente.

1. Dokkingindikator

2. Automatisk indikator

3. Operasjonsindikator

4. Ledningsindikator

Hvis Ja – Gå til Q2.
Hvis Nei – Gå til artikkelen, Strømboksen er ikke aktiv/ser ut til å være død. Hva skal jeg gjøre?

Q2 . Fjern ladeadapteret fra robotens ladekontakter. Vent et par sekunder og sjekk deretter robotskjermen. Viser skjermen hovedsone eller sone A?

Hvis Ja – Gå til Q3.
Hvis Nei – Gå til artikkelen, Robomow stanser uten melding/våkner ikke. Hva kan være grunnen?

Q3 . Koble ladeadapteret tilbake til robotens ladekontakter. Vent ett minutt og sjekk deretter robotskjermen. Sørg for at sikkerhetsbryteren er på. Viser skjermen  ikonet + ladetegnet, eller  ikonet + «KLAR»?

Hvis Ja – Dette er forventet atferd og forventede ikoner som vises. La roboten fortsette å lades og om problemet oppstår på nytt, kontakt direktelinjen.
Hvis Nei – Kontakt Robomows direktelinje for videre analyse.