Kan man levne Robomow i ladestasjonen for lading gjennom vinteren?

Denne artikkelen inneholder følgende avsnitt:

For RC-, TC-, og MC-modeller
For RS-, TS-, og MS-modeller

For RC-, TC-, og MC-modeller

Ja. I månedene utenfor sesongen, slik som på vinteren, må man å lade opp batteriet i ladestasjonen til batteriindikatoren er grønn og lyser konstant. Merk at sikkerhetsbryteren skal være «På» under lading.

For RS-, TS-, og MS-modeller

Ja. I månedene utenfor sesongen, slik som på vinteren, må man å lade opp batteriet i ladestasjonen til batteriindikatoren er full. Merk at sikkerhetsbryteren skal være «På» under lading.