Robomow hjelpesenter Skriv inn spørsmålet ditt eller velg en kategori for å finne hjelpen du trenger

Hvis fjerntilgang til klipperen min er etablert via min mobile enhet, kan dette skade mine personlige data?

Under en fjerntilgangsoperasjon, fungerer din mobile enhet som et forbindelsesrør. Derfor kan fjerntilgangsverktøyet ikke få tilgang til eller skade dine personlige data eller andre programmer på den mobile enheten din.