Hvordan deaktiverer jeg eller setter automatisk drift av klipperen på pause?

Avhengig av programvareversjonen, kan du deaktivere eller aktivere automatisk drift av robotklipperen din enten ved å klikke på kalendertegnet du finner litt til høyre på hoveddriftsskjermen).

1. Denne knappen aktiverer/deaktiverer automatisk drift.
VIKTIG!
Hvis automatisk drift er deaktivert (grå), holder klipperen seg i ladestasjonen til den får en ny beskjed.

Eller ved å navigere til «Program På/av»-skjermen i menyen for «Plenalternativer»