Hvordan bestemmer jeg hvilke varsler GSM-modulen skal sende meg?

På « Mobilt komm. system» i Robomow-appen ( Hovedmeny --> Plen- og klipperalt.--> Klipper meny):

• Velg type varsler* (kryss av V ) som skal sendes til din mobile enhet fra Robomow-gressklipperen din:

- Tyverialarmer -- Sendes dersom klipperen din blir fjernet fra                       sitt bestemte område.
- Operasjonsstansvarsler -- Sendes dersom klipperen din har stanset midt i                operasjonen.

• Slå på alternativet « Del driftsdata» ( Hovedmeny --> App-innstillinger ) for å aktivere sending av driftsdata fra din Robomow til et sentralisert supportsenter, slik at ytelsene kan forbedres.