Robomow hjelpesenter Skriv inn spørsmålet ditt eller velg en kategori for å finne hjelpen du trenger

Hvordan kobler jeg til Robomow igjen etter å ha vært frakoblet?



Appen vil forsøke å koble til igjen automatisk når den mister forbindelsen med en klipper. Du vil se meldingen «prøver å koble til din Robomow...». Hvis den automatiske omtilkoblingen mislykkes, vil du få en melding som beskriver mulig årsak, og den vil foreslå at du prøver å koble til igjen.

Hvis du velger å forsøke å koble til igjen, vil appen starte et nytt omtilkoblingsforsøk og du kan se «prøver å koble til din Robomow...»-meldingen igjen.

Det kan være at du bestemmer deg for å avbryte en omtilkoblingsforsøk (for eksempel dersom det ikke er en klipper i nærheten). Hvis dette er tilfellet, vil den følgende skjermen vises og du vil kunne trykke på «Koble til min Robomow!»-knappen når som helst for å starte et nytt tilkoblingsforsøk senere