Robomow hjelpesenter Skriv inn spørsmålet ditt eller velg en kategori for å finne hjelpen du trenger

Jeg har en ny mobil enhet. Hvordan flytter jeg Robomow-appen og klipperinnstillingene til min nye enhet?



Installer Robomow-appen på den nye enheten, og registrer deg med nøyaktig samme e-post og passord som på den forrige enheten. Alle innstillinger vil automatisk hentes fra klipperen når den nye enheten kobles til.