Hvordan installerer jeg kantledingen langs en flat kant, ett blomsterbed, en liten klippe (ikke mer enn 1 cm), eller et lite trinn (opptil 5 cm)?

RC-/MC-modell

Hvis arbeidsområdet grenser til et flatt område, et blomsterbed, en liten klippe (ikke mer enn 1 cm), eller et lite trinn (opp til 5 cm), bør kantledningen legges 20 cm inne i arbeidsområdet. Dette forhindrer hjulene fra å kjøre i en grop. Bruk RoboLinjalens korte målefunksjon for å bestemme avstand til ledningen fra plenkanten.

RC-/MC-modell

Hvis arbeidsområdet grenser til et flatt område, et blomsterbed, en liten klippe (ikke mer enn 1 cm), eller en liten trapp (opptil 5 cm), bør kantledningen legges 32 cm inne i arbeidsområdet. Dette hindrer hjulene i å kjøre inn i en grøft. Bruk RoboLinjalens korte målefunksjon for å bestemme avstand til ledningen fra plenkanten.