Hvordan skal jeg installere kantledning langs en vegg eller en høy hindring?

RC-modellen

Hvis kanten skråner (maksimalt 10 % er tillatt) eller grenser til høye hindringer som for eksempel en vegg eller et gjerde bør kantledningen legges på en avstand på 28 cm fra hindringen. Bruk RoboLinjalens lange målefunksjon for å bestemme avstand til ledningen fra plenkanten.

RC-modellen

Hvis kanten skråner (maksimalt 15 % er tillatt) eller grenser til høye hindringer som for eksempel en vegg eller et gjerde bør kantledningen legges på en avstand på 40 cm fra hindringen. Bruk RoboLinjalens lange målefunksjon for å bestemme avstand til ledningen fra plenkanten.