Kan jeg installere en ladestasjon utenfor plenen?

Ja, kun for RC- og MC-modeller. En installasjon utenfor plenen er kalt et «ekstern base»-oppsett. Det er to måter å installere en ladestasjon utenfor plenen på: i et hjørne, eller på uansett sted utenfor plenen. Sistnevnte er kun tilgjengelig for RC-modellen og krever innstilling på Robomow-appen. Da RS- og MS-modeller er for større plener, er ladestasjonens plassering av mindre viktighet.