Hvordan beskytter jeg Robomow fra tyveri?

Robomow er utstyrt med en tyverisikringsfunksjon, som gir fra seg en alarm i tilfelle utilsiktet bruk eller at klipperen fjernes fra sitt bestemte område. Tyverisikringsfunksjonen sørger for at ingen kan bruke eller kjøre Robomow uten å ha tastet inn en gyldig PIN-kode.

Denne artikkelen inneholder følgende avsnitt:

For RC-/MC-modeller
For RS-/MS-modeller

For RC- og MC-modeller

1. Ta ut roboten av ladestasjonen

2. Trykk på INNSTILLINGER-knapnpen i 4 sekunder

3. P001 vises. Trykk på høyre/venstre pil for å velge P011 og trykk på OK.

4. Trykk på høyre/venstre pil for å velge og trykk på OK.

5. Angi en PIN-kode på 4 sifre. Trykk på OK. Angi PIN-koden på nytt og trykk på OK igjen.

For RS-/MS-modeller

1. Ta ut roboten av ladestasjonen

2. Følg instruksjonene under: