Robomow hjelpesenter Skriv inn spørsmålet ditt eller velg en kategori for å finne hjelpen du trenger

Hvorfor klipper Robomow plenen min i et tilfeldig mønster?



Å klippe i tilfeldig mønster sørger for at gresset klippes fra forskjellige retninger. Dette resulterer i en vakker plen og en jevn overflate som alltid ser nyklipt ut. I tillegg vil et tilfeldig klippemønster sørge for at alt gress blir klipt, noe som gjør det til den sikreste måten å dekke en hel plen på.