Hvordan utfører jeg manuell klipping med fjernkontrollfunksjonen?

For å starte manuell klipping i fjernkontrollmodus:

1. Trykk og hold inne sikkerhetslåsen med høyre tommel.
  2. Mens du holder inne sikkerhetslåsen, trykk på plenknappen med høyre tommel. Bladet(-ne) vil starte.
  3. Slipp sikkerhetslåsen, men fortsett å holde venstre tommel på klippeknappen.
  4. Bruk joysticken for å navigere.

1. Joystick

2. Sikkerhetslås

3. Klippeknapp

4. Løft fingeren din fra sikkerhetslåsen, hold din andre finger på klippeknappen for å fortsette å klippe.

5. Bruk joysticken for å navigere under manuell klipping.