Hvor kan jeg få vedlikeholdt min Robomow? Hvem står for vedlikeholdet?

Robomow driver et dedikert, sentralt kontaktsenter, som gir direkte støtte til alle Robomow-kunder. En Robomow-serviceleverandør kan identifisere de viktigste feilene via Robomows fjerndiagnostikkverktøy (slik som fjerntilgang via Robomow-appen), og deretter sende en del for enkel erstatning. Den unike moduldesignet til Robomow-produktene reduserer på denne måten reparasjonstid og forbedrer kundetilfredshet.

Hvis en spesifikk reparasjonssak krever at Robomow sjekkes av en servicetekniker, kan Robomow sendes til nærmeste servicestasjon eller -forhandler. Listen over servicestasjoner og -forhandlere i ditt område finner du på våre nettsider, på www.robomow.com .