Hvorfor skal jeg velge Robomow over andre robotklippere?

Robotisk plenklipping er vårt selskaps hovedfokus, og vi har over 20 års erfaring i feltet. Følgende unike produktfunksjoner og -fordeler skiller oss fra våre konkurrenter:

• Industrielle stålblader og et robust, helhetlig design.
  • Bredere klippevidde, som resulterer i at Robomow bruker mindre tid på plenen din.
  • Vår unike kantmodus – den eneste robotklipperen som klipper utenfor hjulet sitt.
  • Robomow er fullt kontrollerbar via vår gratis, nedlastbare smartphone-app
  • Fjerndiagnostikk og -støtte.