Hvordan kobler Robomow-appen seg til min plenklipper?

Robomow-appen kommuniserer med din plenklipper via BLE (Bluetooth Low Energy, lavenergi-Bluetooth)-kommunikasjonsprotokoll.

Når du registrerer deg eller hver gang du bruker appen, vil den automatisk skanne tilgjengelige BLE-enheter og prøve å koble deg til den registrerte klipperen automatisk

Viktig!

• Sørg for at plenklipperen er slått på og våken.
  • Sørg for å være innenfor et par meter av klipperen.
  • Sørg for at din Robomow ikke er koblet til en annen mobil enhet.

Hvis tilkoblingen er vellykket, vil du se at knappene og statuslinjen (legg merke til tilkoblingsstatusikonet i rødt) blir aktive

1. Vellykket registrering

2. Skanner etter plenklippere

3. Vellykket tilkobling (parring) med en plenklipper