Hvilke mobile enheter er støttet av iOS-versjonen av Robomow-appen?

iOS-versjonen av Robomow-appen støtter følgende Apple-enheter:

• iPhone 4s/5c/5s/6/6+
  • iPad 3 og senere (inkl. iPad Air)
  • iPad mini

For fullstendig oversikt over mobile enheter som støtter Bluetooth® 4.0 standard klikk på følgende link: http://www.bluetooth.com/Pages/Bluetooth-Smart-Devices-List.aspx .

Kun enheter på denne listen, som kjører iOS 7.0 eller senere fungerer med Robomow-appen.