Robomow hjelpesenter Skriv inn spørsmålet ditt eller velg en kategori for å finne hjelpen du trenger

Hvordan starte klippeoperasjonen med Robomow RX?

Det er veldig enkelt å starte en klippeoperasjon! Hvis du vil starte en normal klippeoperasjon (opptil 2 timer sammenhengende klipping), trenger du bare å trykke på GO-knappen én gang.

ZD1.png

 

Hvis den normale klippevarigheten er for lang for din plen kan du starte en kort klippeoperasjon (opptil 60 minutter) ved å trykke på GO-knappen to ganger.

ZD2.png