Hoe wijzig ik de basisinstellingen van de Robomow? Voor de modellen RC / RX

Voor de modellen RC

De basisinstellingen zijn de meest algemene menuopties die door de gebruiker kunnen worden aangepast. Elke basisinstelling heeft een pictogram op de maaier dat verlicht wordt om de geselecteerde menuoptie aan te duiden.

Om de basisinstellingen te veranderen drukt u op de knop "Instellingen".

Elke keer dat u op de knop Instellingen drukt, schakelt u tussen de volgende 4 menuopties:

Dag en tijd

Stelt de huidige dag en tijd in.

Maai uren (%) (Intensiteit)

Verhoogt/verlaagt het aantal maai-uren (in %) die benodigd zijn om de grootte van het gazon te dekken.

Inactieve tijd

Stelt de tijden in, dat de maaier inactief zal zijn. Inactieve tijden kunnen worden ingesteld voor een of meer specifieke dagen van de week en voor specifieke uren van alle dagen in de week.

Gebied

Werkt de grootte van het gazon bij, als deze is gewijzigd.

Modellen RX:

De enige via het paneel van de maaier beschikbare instelling Child Protection (Kinderslot). Alle andere instellingen zijn via de mobiele app beschikbaar (behalve voor RX12u).