Hoe kan ik de eenmalige configuratie opnieuw starten?

RC/MC-model :

Om de eenmalige configuratie opnieuw te starten, houdt u de toetsen gelijktijdig de toetsen STOP + Instelling + linkerpijl gedurende ten minste vier seconden ingedrukt. Dit zal de fabrieksinstellingen (oorspronkelijke instellingen) herstellen.

*Alle instellingen van de maaier zullen worden gewist

RS/MS-model:
Om de eenmalige configuratie opnieuw te starten, houdt u de toetsen gelijktijdig de toetsen STOP + pijl omlaag gedurende ten minste vier seconden ingedrukt. Dit zal de fabrieksinstellingen (oorspronkelijke instellingen) herstellen.

*Alle instellingen van de maaier zullen worden gewist