Het LCD-scherm is leeg en kan niet worden ingeschakeld, ongeacht welke knop ik indruk. Wat moet ik doen?

Dit artikel bevat de volgende secties:

Voor de modellen RC/TC/MC

Q1 - gebruikt u een Robomow app op uw smartphone/apparaat?

Indien Ja - start de app en laat de robot maaien. Als de robot nu begint met maaien, is het LCD-scherm defect en moet de robot naar een erkend servicestation worden gebracht en ter reparatie worden aangeboden. Als de robot niet begint met maaien, zal een foutbericht op de smartphone/het apparaat weergeven die u zal aangeven hoe u het probleem kunt verhelpen.

Een andere manier om te controleren is om de robot aan de voorzijde op te tillen en enkele seconden te wachten om te horen of er geluidssignalen worden afgegeven. Als de robot nu begint met het geven van geluidssignalen terwijl het LCD-scherm nog steeds leeg is, moet de robot naar een erkend servicestation worden gebracht en ter reparatie worden aangeboden.

Indien Nee - ga verder met Q2.

Q2 - plaats de robot in het basisstation; druk één keer op "Scan" en druk vervolgens enkele keren op "OK" en wacht enkele minuten.

• (Als een kinderbeveiliging is geactiveerd, ontgrendelt u deze en laat u de robot maaien). Begint de robot nu met maaien?

Indien Ja - het LCD-scherm is defect en de robot moet naar een erkend servicestation worden gebracht en ter reparatie worden aangeboden.

Indien Nee - ga verder met Q3.

Q3 - plaats de robot in het basisstation, zet de systeemschakelaar op Uit en wacht totdat de robot activeert. Schakel de vervolgens de schakelaar op Aan.

Is de robot nu geactiveerd?

Indien Ja - laat de accu volledig opladen (dit kan 24 uur duren) en controleer of het probleem zich opnieuw voordoet. Als het probleem zich opnieuw voordoet, dient u contact op te nemen met de hotline voor nader onderzoek.
Opmerking: Let op dat het controlepaneel zich in Pauze-modus bevindt

Indien Nee - de robot moet naar een erkend servicestation worden gebracht en ter reparatie worden aangeboden.

Voor de modellen RS/TS/MS

Q1 - gebruikt u een Robomow app op uw smartphone/apparaat?

Indien Ja - start de app en laat de robot maaien. Als de robot nu begint met maaien, is het LCD-scherm defect en moet de robot naar een erkend servicestation worden gebracht en ter reparatie worden aangeboden. Als de robot niet begint met maaien, zal een foutbericht op de smartphone/het apparaat weergeven die u zal aangeven hoe u het probleem kunt verhelpen.

Indien Nee - ga verder met Q2.

Q2 - plaats de robot in het basisstation. Druk meerdere keren op de knop "Ga" en wacht enkele seconden.

(Als een kinderbeveiliging is geactiveerd, ontgrendelt u deze en laat u de robot maaien). Begint de robot nu met maaien?

Indien Ja - het LCD-scherm is defect en de robot moet naar een erkend servicestation worden gebracht en ter reparatie worden aangeboden.

Indien Nee - ga verder met Q3.

Q3 - plaats de robot in het basisstation, zet de systeemschakelaar op Uit en wacht
totdat de robot activeert. Schakel de vervolgens de schakelaar op Aan.

Is de robot nu geactiveerd?

Indien Ja - laat de accu volledig opladen (dit kan 24 uur duren) en controleer of het probleem zich opnieuw voordoet. Als het probleem zich opnieuw voordoet, dient u contact op te nemen met de hotline voor nader onderzoek.
Opmerking: Let op dat het controlepaneel zich in Pauze-modus bevindt

Indien Nee - de robot moet naar een erkend servicestation worden gebracht en ter reparatie worden aangeboden.