Hoe repareer ik een doorgesneden draad op het gazon?

Klik hier om de video te bekijken

Als u de perimeterdraad moet splitsen, gebruikt u de connectors in de doos van de Robomow. Ze zijn waterdicht en zorgen voor een betrouwbare elektrische aansluiting.

BELANGRIJK! Voordat u de perimeter-draad splitst, verbreekt u de verbinding van het controlepaneel met het stopcontact.

• Trek 1 centimeter van elk draadeinde af en draai de afgestroopte einden met behulp van een tang.
  • Steek de gedraaide draden in de aansluitconnector.
  • Schroef de draadconnector op de gedraaide draden. Zorg ervoor, dat dit alles goed vast zit.

BELANGRIJK! Gedraaide draden of een met isolatietape geïsoleerde kroonsteen zijn geen goede splitsingen. Vocht in de grond zal de geleiders doen oxideren. Dit zal later een verbroken circuit veroorzaken.