Problemen in de winter-oplaadmodus. Wat kan de reden hiervan zijn?

Dit artikel bevat de volgende secties:

Voor de modellen RC/TC/MC

Q1 - geven de lampjes (LED's) op het controlepaneel de juiste kleuren weer?

Indicatoren 1 en 2 moeten branden.

1. Dockingindicator

2. Automatische indicator

3. Werkingsindicator

4. Draadindicator

Indien Ja - ga verder met Q2.
Indien Nee - ga verder met artikel, Controlepaneel functioneert niet / lijkt dood te zijn. Wat moet ik doen?

Q2 - Koppel de winter oplaadmodus los van de oplaadadapter van de robot. Wacht enkele seconden en controleer vervolgens het robotscherm. Geeft het scherm de tijd en dag weer?

Indien Ja - ga verder met Q3.
Indien Nee - ga verder met artikel, Robomow stopt zonder bericht / activeert niet. Wat kan de reden hiervan zijn?

Q3 - Koppel de winter oplaadmodus met de oplaadadapter van de robot. Wacht 1 minuut en controleer vervolgens het robotscherm. Controleer of de systeemschakelaar is ingeschakeld. Geeft het scherm de dag-pictogram + accupictogram weer?

Indien Ja - dit is goed en zijn de juiste pictogrammen. Laat de robot opladen en als het probleem opnieuw optreedt, dient u contact op te nemen met de hotline.
Indien Nee - neem contact op met de hotline voor nader onderzoek.

Voor de modellen RS/TS/MS

Q1 - geven de lampjes (LED's) op het controlepaneel de juiste kleuren weer?

Indicatoren 1 en 2 moeten branden.

1. Dockingindicator

2. Automatische indicator

3. Werkingsindicator

4. Draadindicator

Indien Ja - ga verder met Q2.
Indien Nee - ga verder met artikel, Controlepaneel functioneert niet / lijkt dood te zijn. Wat moet ik doen?

Q2 . Verwijder de oplaadadapter uit de laadpunten van de robot. Wacht enkele seconden en controleer vervolgens het robotscherm. Geeft het scherm Basiszone of Zone A weer?

Indien Ja - ga verder met Q3.
Indien Nee - ga verder met artikel, Robomow stopt zonder bericht / activeert niet. Wat kan de reden hiervan zijn?

Q3 . Plaats de oplaadadapter terug in de laadpunten van de robot. Wacht 1 minuut en controleer vervolgens het robotscherm. Controleer of de veiligheidsschakelaar is ingeschakeld. Toont het scherm  pictogram + oplaadteken, of  pictogram + "GEREED"?

Indien Ja - dit is goed en zijn de juiste pictogrammen. Laat de robot opladen en als het probleem opnieuw optreedt, dient u contact op te nemen met de hotline.
Indien Nee - neem contact op met de hotline voor nader onderzoek.