Moet ik de Robomow app openen om push-berichten te kunnen ontvangen? Moet ik binnen het bereik van de maaimachine zijn en moet de app verbinding hebben met de maaimachine om push-berichten te kunnen ontvangen?

Neen! Zodra u zich in de app hebt geregistreerd en u uw GSM-module hebt geconfigureerd, kunt u push-berichten (mits deze niet door uw telefoon worden geblokkeerd) ontvangen, ook als u de Robomow app hebt gesloten en er geen verbinding met de maaimachine is.