Hoe kan ik de automatische werking van de maaimachine uitschakelen/onderbreken?

Afhankelijk van de softwareversie, kunt u de automatische werking van uw maaimachine uit- of inschakelen door op het kalendersymbool rechts in het midden van het bedieningsscherm te klikken.

1. Deze knop schakelt de automatische werking in resp. uit.
BELANGRIJK!
Als de automatische werking is uitgeschakeld (grijs) zal de maaimachine in het basisstation blijven tot nadere kennisgeving.

Of door te navigeren naar het scherm "Programma aan/uit" in het menu "Gazonopties"