Hoeveel mobiele toestellen kunnen gelijktijdig verbinding maken met één maaier?

Hoewel meerdere toestellen kunnen worden geregistreerd met dezelfde maaier (met gebruik van hetzelfde e-mailadres en wachtwoord bij alle toestellen), kan slechts één mobiel toestel per keer verbinding maken met dezelfde maaier. Dit is omdat de BLE-verbinding een peer-to-peer (“één op één”) verbinding is.