Hoe kan ik bij de GSM-module instellen welke waarschuwingen naar mij moeten worden verzonden?

Op het scherm " Mobiele comm. systeem” van de Robomow-app (Hoofdmenu --> Gazon & Maaier opties --> menu Maaier):

• Selecteer het type waarschuwingen* (selecteer V ) die uw Robomow-maaier naar uw mobiele toestel zal sturen:

– Diefstalwaarschuwingen -- Worden verzonden als uw maaier uit het aangewezen gebied wordt verplaatst.
-Waarschuwingen Maaien gestopt-- Worden verzonden als uw maaier stopt tijdens een bewerking.

• Schakel de optie "Bewerkingsgegevens delen" ( Hoofdmenu --> Instellingen app) om operationele data vanuit uw Robomow naar een gecentraliseerd ondersteuningscentrum te sturen om de prestatie te kunnen verbeteren.