Hoe kan ik opnieuw verbinding maken met de Robomow nadat de verbinding is verbroken?

De app zal automatisch proberen opnieuw verbinding te maken als deze de verbinding met een maaier verliest. Er verschijnt een bericht "Opnieuw verbinding maken met uw Robomow…". Als het automatisch verbinden mislukt, verschijnt een bericht met de mogelijke oorzaak hiervan en dient u het opnieuw te proberen om verbinding te maken.

Als u probeert om opnieuw verbinding te maken, zal de app een nieuwe verbindingspoging uitvoeren en verschijnt het bericht "Verbinding maken met uw Robomow...".

U kunt besluiten om deze poging om opnieuw verbinding te maken, te annuleren (bijv. als u weet dat er geen maaier in de buurt is). In dit geval, zal het volgende scherm worden weergegeven en kunt u op enig moment de knop "Verbinding maken met mijn Robomow!" indrukken om een nieuwe poging tot verbinding te maken