Robomow-helpcentrum Typ uw vraag of kies een categorie om de hulp te vinden die u nodig hebt

Ik heb twee mobiele toestellen, en ik wil de Robomow vanuit beide toestellen kunnen bedienen. Hoe kan ik dit doen?



Als u een ander mobiel toestel met uw maaier wilt registreren, kunt u dit simpelweg doen door dezelfde aanmeldingsgegevens (e-mail/wachtwoord) te gebruiken, die u hebt gebruikt tijdens de originele registratie.