Ik krijg een nieuw mobiel toestel. Hoe verplaats ik de Robomow app en de maai-instellingen naar mijn nieuwe toestel?

Installeer de Robomow app op het nieuwe apparaat en registreer met exact hetzelfde e-mailadres en hetzelfde wachtwoord als op het vorige apparaat. Alle instellingen zullen automatisch van de maaier worden opgehaald zodra het nieuwe apparaat hiermee verbinding maakt.