Robomow-helpcentrum Typ uw vraag of kies een categorie om de hulp te vinden die u nodig hebt

Wat betekent het als er continu een rood lampje brandt (naast de ON/OFF-knop) op het controlepaneel?



Het betekent dat het automatische programma zich in Pauze-modus bevindt, waardoor de robot het basisstation niet automatisch zal verlaten, en uitsluitend zal vertrekken als er handmatig op het bedieningspaneel wordt gedrukt.