Hoe kan ik het geluid in het controlepaneel uit-/inschakelen?

Uitschakelen:
U kunt het geluid uitschakelen door gedurende 6 seconden op de ON/OFF-knop te drukken, totdat alle LED-lampjes gaan knipperen.

Inschakelen:
U kunt het geluid inschakelen door gedurende 6 seconden op de ON/OFF-knop te drukken totdat u een piepsignaal hoort met een melding dat de geluidsinstellingen zijn gewijzigd.