Kan ik mijn Robomow op afstand bedienen?

Ja! "Robomow app" - de mobiele applicatie van Robomow - geeft u volledige bediening van uw maaier met het gemak van uw smartphone.

De Robomow app zorgt voor een unieke maai-ervaring van uw gazon. Ongeacht waar u bent, op de bank, in de tuin, buiten of onderweg... interactie met uw maaier is nooit sneller, eenvoudiger of leuker geweest.

Met de Robomow app kunt u uw maaier volledig bedienen met het gemak van uw smartphone. Maai de kleine gedeeltes naast uw gazon en navigeer tussen de tuinen, zonder enige moeite. Al uw instellingen bevinden zich op één praktisch scherm: u kunt de instellingen voor de grootte van uw gazon, het wekelijkse maaischema en uw maaizones definiëren... alles via uw mobiel apparaat.

Bovendien kunt u met de GSM-module, verkrijgbaar als accessoire, overal ter wereld operationele en veiligheidsalarmen van uw Robomow op uw mobiele apparaat ontvangen. De GSM Module kan bovendien, met uw goedkeuring, technische gegevens over uw Robomow verzamelen en naar een centraal ondersteuningscentrum verzenden, met het oog op de doorlopende verbetering van zijn prestaties.