Hoe beschermt u de Robomow tegen diefstal?

Robomow is uitgerust met een anti-diefstalfunctie, die een alarm geeft bij onbeoogd gebruik of bij het verwijderen van de maaier uit het toegewezen gebied. De anti-diefstalfunctie voorkomt dat de Robomow wordt gebruikt of wordt aangestuurd tenzij een geldige PIN-code is ingevoerd.

Dit artikel bevat de volgende secties:

Voor de modellen RC/MC
Voor de modellen RS/MS

Voor de modellen RC/MC

1. Verwijder de maaier uit het basisstation

2. Druk de knop INSTELLINGEN gedurende 4 seconden in

3. P001 wordt weergegeven. Druk op de pijlen rechts/links om P0011 te selecteren en druk op OK.

4. Druk op de pijlen rechts/links om Aan te selecteren en druk op OK.

5. Voer een pincode van 4 cijfers in. Druk op OK. Voer de pincode opnieuw in en druk nogmaals op OK.

Voor de modellen RS/MS

1. Verwijder de maaier uit het basisstation

2. Volg de onderstaande instructies: