Hoe kan ik de Robomow app registreren?

De volgende stappen geven aan hoe u de Robomow app kunt registreren.

De eerste keer dat u de Robomow app start, moet u de maaier registreren en een gebruiker aanmaken (account). Deze stap hoeft slechts één keer te worden uitgevoerd.

Stapsgewijze registratie van de Robomow gaat als volgt.

1. Start de app.
  2. U wordt nu verzocht om het land te selecteren waar de Robomow zich bevindt.
  3. De volgende stap is om een nieuwe gebruiker aan te maken. Klik op het gedeelte Nieuwe gebruiker.
  4. U wordt nu verzocht om het serienummer van uw Robomow te scannen. U kunt het serienummer van de Robomow op de zilverkleurige productsticker vinden. Bij de RC/MC-modellen, bevindt deze zich aan de achterzijde van de maaier. Bij de RS/MS-modellen, bevindt deze sticker zich onder de klep, waaronder de afstelling van de snijhoogte en de "AAN/UIT"-schakelaar zich bevinden. Tijdens het scannen van het serienummer, is het belangrijk om de smartphone/tablet dichtbij de barcode te houden zodat de code goed kan worden afgelezen. Het serienummer kan ook handmatig worden ingevoerd. Druk nu op "Handmatig invoeren". Voer vervolgens het volledige serienummer in, inclusief de voorloopletters
  5. Vervolgens moet u een e-mailadres en een wachtwoord invullen. Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig en moet ten minste 6 tekens lang zijn. Het mag niet beginnen met de tekens "%" of "#" of "&"
  6. Vervolgens klikt u op de gele tekst met "Voorwaarden & Bepalingen". Nu worden de gebruiksvoorwaarden en veiligheidswaarschuwingen weergegeven. Blader omlaag om naar het einde van de tekst te gaan en klik vervolgens op de gele knop "Accepteren". U ziet vervolgens een klein vinkje en de tekst "Ik ga akkoord met de voorwaarden en bepalingen van Robomow". Als alle velden voltooid zijn, drukt u op "Volgende". U ziet nu een kennisgeving met "Registratie voltooid" op het scherm verschijnen waarna u het registratieproces hebt voltooid