Waarom zou ik de Robomow moeten kiezen ten opzichte van overige robotmaaiers?

Robotic gazon-maaien Is de primaire focus van ons bedrijf en wij hebben ruim 20 jaar ervaring op dit vlak. De volgende unieke producteigenschappen en voordelen onderscheiden ons van onze concurrenten:

• Hoogwaarde stalen messen en een robuust, holistisch design.
  • Bredere snijbreedtes, waardoor de Robomow minder tijd nodig heeft voor uw gazon.
  • Onze unieke randen-modus, de enige automatische grasmaaier die breder snijdt dan het wiel.
  • Robomow is volledig bedienbaar via onze gratis, downloadbare Smartphone app
  • Externe diagnose en directe ondersteuning.