Hoe maakt de Robomow app verbinding met mijn maaier?

De Robomow App communiceert met uw maaier via het BLE (Bluetooth Low Energy) communicatieprotocol.

Na een succesvolle registratie of na elke start van de app, zal de app automatisch scannen op beschikbare BLE-apparaten en automatisch verbinding proberen te maken met de geregistreerde maaier

Belangrijk!

• Let op dat de maaier is ingeschakeld en actief is.
  • Let op dat u zich binnen enkele meters van de maaier bevindt.
  • Let op dat uw maaier momenteel niet verbonden is met een ander mobiel apparaat.

Als de verbinding succesvol is, ziet u de knoppen en de statusbalk (let op het pictogram met de verbindingsstatus in rood) actief worden

1. Succesvolle registratie

2. Scannen op maaiers

3. Succesvolle verbinding (pairing) met een maaier